Home » Undeclinable Ambuscade naar Willem-Twee Poppodium Den Bosch

Undeclinable Ambuscade naar Willem-Twee Poppodium Den Bosch

door Patrick Spruytenburg
148 views 1 minuten leestijd

De aller, allerlaatste show van Bossche punkhelden Undeclinable Ambuscade
…want het zal toch niet zo zijn dat ze bij hun eenmalige comeback het thuishonk overslaan?!
Undeclinable Ambuscade! Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen toch? Eén van de beste Nederlandse punkbands ever, die 3 platen uitbracht bij het gerenommeerde Epitaph label, die met hun tourbusje vele landgrenzen passeerden en die bovendien gewoon uit ’s-Hertogenbosch komen!
Dat doen ze dan ook niet. Op 9-9 staat de Bossche punktrots op het podium van Willem Twee, waar ze al zo vaak stonden. Nog 1 keertje laten ze van zich horen: Trapped, African Song, 7 Years en nog vele andere hits. Daar wil je toch bij zijn?
Ook punkband The Travoltas is terug van weggeweest. En ze nemen zelfs nieuw materiaal mee. De band die in 2006, na 16 jaar onafgebroken de wereld met heerlijke punkpopsongs veroveren, de gitaren aan de wilgen hing, hervond zich in 2014 en is gewoon weer stad en land aan het afreizen. Nog steeds maken ze catchy songs die de ene keer klinken als The Ramones en de andere keer als The Beach Boys. The Travoltas is gewoon een vrolijk stemmende band en dat ze in april 2017 met het album Until We Hit The Shore definitief terug zijn, stemt alleen maar vrolijker.
Wanneer: zaterdag 9 sepbember
19:00 uur: deuren open
19:30 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.
bron: website willem-twee poppodium

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00