Vicious Rumors komt naar Nederland

Vicious Rumors speelt volgend voorjaar drie keer in Nederland. De Amerikaanse powermetalband is dan op tournee doorheen Europa ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van hun doorbraakalbum Digital Dictator. Dat viel in Nederland in 1988 bijzonder goed in de smaak, want na de release van dat album werd de band gevraagd voor het Aardschok Festival en voor Dynamo Open Air.
 
De eigenlijke 30ste verjaardag van het album is natuurlijk wel dit jaar en daarom is er nu reeds een uitgebreide tournee van Vicious Rumors door de Verenigde Staten en Canada. De Nederlandse data voor volgend jaar zijn 18 april (Gebr. De Nobel in Leiden), 20 april (De Pul in Uden) en 21 april (Tattoo Easter Fest in Nijverdal, met ook The Black Dahlia Murder). De Zweedse heavymetalband Air Raid komt mee als support.
 
Op 19 april spelen Vicious Rumors en Air Raid op het festival voor het 8-jarige bestaan van muziekkroeg Elpee in Deinze (België). Voor dat festival zijn al enkele aanvullende namen bekend: Fleshcrawl uit Duitsland, Burial uit Nederland, Niviane uit de VS, Woslom uit Brazilië en Scott & Alien uit België.

Related posts

Beyond The Pale presenteert nieuwe video

Dream Theater terug naar AFAS live

Nieuwe single voor Cobra The Impaler