Home » Video's van Elyne, Wage War, Carcass, The Breathing Process, Insomnium, Thecityisours en Dreamwalker

Video's van Elyne, Wage War, Carcass, The Breathing Process, Insomnium, Thecityisours en Dreamwalker

door Maurice van der Zalm
187 views 2 minuten leestijd

Elyne
De metalcoreformatie Elyne uit Italië weet telkens weer met puike muziek te komen. Op het album The Art Of Being Human overtuigden ze zeer zeker en afgelopen weekend kwam de band met de nieuwe single We The Hate (ft Dead Like Juliet) op de proppen. Dikke metalcore met fraaie melodieën zijn ook hier sterk aanwezig. De band komt trouwens 8 oktober als supportact voor Ankor naar Baroeg Rotterdam.

Dreamwalker
Voor de nieuwe single Newspeak wist Dreamwalker Chris Turner van Oceans Ate Alaska te strikken voor een bijdrage. Liefhebbers van Northlane, Animals as Leaders, Oceans Ate Alaska, Monuments, Gojira, Meshuggah kunnen met een gerust progressief metalhart de video bekijken.

Wage War
Met de laatste twee albums Deadweights en Pressure liet Wage War horen dat ze een blijvertje zijn. Op Pressure ging de metalcore enigszins richting de mainstreamkant zonder saai te worden. Met de nieuwe single High Horse zet de band echter weer een dijk van metalcoremuur neer die overweldigt.

The Breathing Process
Om in de vibe te blijven, kun je zeker ook de video bij Shadow Self van The Breathing Process bekijken. Het is afkomstig van het album Labyrinthian dat op 8 oktober via Unique Leader uitkomt. Deathcore zoals het hoort.

Carcass
The Scythe’s Remorseless Swing van Carcass is afkomstig van het nieuwe album Torn Arteries dat uit is gekomen via Nuclear Blast Records.

Insomnium
Van de EP Argent Moon heb je al een aantal singles voorbij horen komen. Nu is het de beurt aan The Wanderer, een bijzonder prachtige single van deze uitstekende band.

Thecityisours

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00