Home » Vloek van Twenthe zo goed als uitverkocht

Vloek van Twenthe zo goed als uitverkocht

door Gerhans Meulenbeld
330 views 2 minuten leestijd

30 maart is het zover! Op zwarte zaterdag daalt de Vloek van Twenthe voor een derde keer over het legendarische Innocent in Hengelo neer. Dit exclusieve underground festival werd de vorige twee edities goed bezocht en ook nu lijkt het weer uit te verkopen.

Deze derde editie zijn er maar liefst zeven bands te bewonderen. Het festival boekt naar goede traditie zowel lokale helden als internationale namen. Zo brengt het Zwitserse Stortregn hun typerende technische melodeath ten gehore, gaat het Belgische Brutal Sphincter ongetwijfeld weer zorgen voor een heerlijk grindcore feestje en komt Burn Down Eden langs uit Duitsland om het publiek te overladen met riffs. Daarnaast zijn er optredens van het al twintig jaar bestaande Fractured Insanity uit België, de tevens Belgische black metal groep Nyrak, lokale old school death metal helden Putrefied Corpse en de energieke Vriezenveense hardcoregroep Dumpvalve.

De laatste tien tickets staan in de verkoop. Wil je er bij zijn dan is het devies dus om niet te lang meer te wachten. De organisatie geeft aan in de timetable rekening te hebben gehouden met bezoekers van verder weg. Innocent ligt dicht bij station Hengelo. Ook voor de dorstige metalhead wordt goed gezorgd. Slechts twee euro voor een flesje gerstenat klinkt als een prijslijst uit vervlogen tijden, maar bij Innocent is het klaarblijkelijk nog steeds mogelijk. Vorig jaar had onze recensent Jordy Weustenraad het er in ieder geval prima naar zijn zin. Zijn review van deze tweede editie is hier terug te lezen.

Datum: 30 maart 2024
Tijd: 16:00 uur
Locatie: Innocent Hengelo
Adres: Deldenerstraat 25, 7551 AA Hengelo

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00