Volbeat op 15 november in de Ziggo Dome Amsterdam

De Deense metalband Volbeat staat op dinsdag 15 november in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het viertal staat bekend om hun mix van heavy metal en rockabilly. De show in Amsterdam is onderdeel van hun Europese tournee die in het teken staat van het nieuwe album Seal the Deal & Let’s Boogie. De kaartverkoop voor het concert in de Ziggo Dome start aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur via Ticketmaster.
Het belooft een avond vol rock-‘n-roll en zwaar gitaarwerk te worden. Volbeat neemt namelijk de Australische hardrockband Airbourne mee als support act en het Amerikaanse Crobot om de avond te openen. Of zoals Volbeat frontman Michael Poulsen zegt: “Rock ‘n roll from three continents gathered in one place will be loud enough to tear the roof off of any building.”  Een optreden van de immens populaire Deense formatie staat garant voor een spectaculaire live-show vol stevige gitaarriffs en een hoog meezinggehalte.
Eerder deze maand kwam het zesde studioalbum van Volbeat uit genaamd Seal the Deal & Let’s Boogie. Met groot succes want het album kwam in zeven landen op nummer één de ranglijsten binnen. Ook op het nieuwe album blijft Volbeat dicht bij hun geroemde eigen geluid met duidelijke invloeden uit de rock-‘n-roll, country, rockabilly en heavy metal. Met het nieuwe album en inmiddels een behoorlijk aantal hits op zak gaat de band op tournee door Europa. Eerder deze maand sloot de band nog de zondag van FortaRock af als de gevierde headliner.
In vijf jaar tijd bracht Volbeat vier studioalbums uit die stuk voor stuk goed werden ontvangen binnen het hardrock en metal genre. Na het verschijnen van het vijfde album Outlaw Gentlemen & Shady Ladies in 2013, met hierop de single Lola Montez, ging het hard met het succes van Volbeat. De afgelopen paar jaar maakte Volbeat dan ook wereldwijd naam en de fanschare blijft groeien.
3FM presents
Volbeat
Special guests: Airbourne & Crobot
Dinsdag 15 november 2016 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 19.00 uur | Entree: € 45
Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/volbeat.
De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur viawww.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Related posts

Metal Factory showcase in Willem II op 26 juni

Punkrocklegendes The Offspring kondigt album ‘SUPERCHARGED’ aan

Maanvlinder – Tranen van Gisteren