Volledig programma Baroeg Open Air 2019 bekend

(foto van Brian van Rensen )
Op zaterdag 14 september barst het Rotterdamse Zuiderpark weer uit zijn voegen met het festival Baroeg Open Air. Na het succes van voorgaande jaren organiseert Baroeg Open Air voor de derde keer de “Plee Sessies”. Dit is een nieuw minipodium, vlakbij de dixies. Met deze laatste vijf namen is de line-up van Baroeg Open Air 2019 compleet.
Met J.C. Thomaz & The Missing Slippers, Scotch, Rott’n Damned, Downcast Collision en Forbidden Wizards zijn de Plee Sessies ook dit jaar weer de Plees to be!
Bands die het festival eerder bevestigd heeft zijn onder andere headliner  Dark Tranquillity, de IJslandse Songfestival sensatie Hatari, Wild Romance (de legendarische begeleidingsband van Herman Brood), Samael, PRSPCT Assault (Thrasher, DJ Hidden, The Satan, MC Mike Redman), The Prototypes en nog veel meer.
Tickets
In 2018 was een crowdfund nodig om BOA door te kunnen laten gaan, vanaf 2019 wordt een bescheiden entreeprijs in rekening gebracht voor het festival. Deze extra inkomsten zijn nodig om het voortbestaan van Baroeg Open Air in de toekomst veilig te stellen en worden dit jaar ge
ïnvesteerd in het verder verbeteren van het programma, de horeca en het comfort voor de bezoekers.
Tickets: €9,99 (Bezoekers t/m 12 jaar hebben gratis entree)
Ticketlink: https://boa.stager.nl/web/tickets/327711
Meer info: http://www.baroegopenair.nl

Related posts

Decision – Chaos in a Can

Headbanger’s Balls Fest vult affiche aan

Pantera op 28 januari 2025 naar AFAS live