Volledige line-up Baroeg Open Air 2022 bekend

Zaterdag 10 september 2022 vindt Baroeg Open Air plaats in het Rotterdamse Zuiderpark. Er is wederom een divers programma samengesteld binnen de harde en alternatieve muziek. Op het programma staan o.a. de grindcore van Napalm Death, de futurepop van VNV Nation, de digital hardcore van Atari Teenage Riot, de hardrock van Hardcore Superstar, de death / thrash metal van Rotterdams’ trots Thanatos en nog veel meer.
Nieuw podium: Stroomstoot
Dit nieuwe mini-podium bij de Electronic Stage is een knus en intiem soundsystem. De muziek op Stroomstoot kan spannend zijn, confronterend of raar, maar staat altijd strak van de energie. Op deze eerste editie vliegen de vonken er vanaf bij stijlen als analoge rave, Rotterdamse drum ‘n bass, opzwepende jungle, stuiterende psytrance, donkere tekno en melodieuze electro.
Puppi’s Plee Sessies
De Plee Sessies hebben een andere naam. Puppi de Jong – Baroeg veteraan in hart en nieren – overleed begin dit jaar plotseling aan een hersenvliesontsteking. Baroeg Open Air heeft haar ter nagedachtenis een plekje gegeven bij haar favoriete stage.
Duurzaamheid
In het kader van duurzaamheid kiest Baroeg Open Air ervoor om merchandise van milieuvriendelijk materiaal te verkopen. Verder wordt er gebruik gemaakt van recyclebaar PET-plastic. Wanneer bezoekers één meter bekers inleveren bij het beker inleverpunt, ontvangen zij een consumptiemunt. Zo wordt het veld schoongehouden en streeft de organisatie naar een schoon Zuiderpark na afloop.
Baroeg Open Air
Zaterdag 10 september 2022
Tijd: 12.00-23.00 uur
Locatie: Zuiderpark, Rotterdam
Entree: Pre-sale:  €9,99 (t/m 9-8). Late pre-sale € 15,00 (vanaf 10-8). Entree € 20,00.
Kinderen t/m 12 jaar gratis
Tickets: https://boa.stager.nl/web/tickets/373339

Related posts

Hemesath – So Schön

Insomnium kondigt nieuw album aan en zet video bij Lilian online

Yakoeza lost eerste single