Home » Within Temptation eerste headliner voor Graspop 2019

Within Temptation eerste headliner voor Graspop 2019

door Maurice van der Zalm
150 views 1 minuten leestijd

De kop is er af. Graspop Metal Meeting onthult vandaag de eerste headliner voor GMM19. Within Temptation staat er op vrijdag 21 juni. De Nederlandse metalband is een publiekslieveling bij de bezoekers in Dessel. Hij staat bekend om haar vurige, krachtige live shows van het hoogste niveau. Het concert in Lotto Arena in Antwerpen op zaterdag 17 november is al maanden uitverkocht.
Graspop Metal Meeting 2019 vindt plaats van vrijdag 21 juni tem zondag 23 juni in het Festivalpark aan de Stenehei in Dessel. De ticketverkoop start op zaterdag 27 oktober om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Meer namen voor GMM19 volgen snel.
Within Temptation voert al twee decennia lang de top aan van Europese metalbands. De band met frontvrouw Sharon den Adel speelde op alle grote festivals binnen en tot ver buiten België. De Nederlanders stonden voor het laatst op GMM in 2015. Op vrijdag 21 juni stellen ze in Dessel hun zevende en muzikaal baanbrekend nieuw album ‘Resist’ (release 14 december) voor. Een vernieuwend geluid. Eigentijdser en strijdvaardiger dan het publiek gewend is van de band. De eerste single ‘The Reckoning’ (featuring Jacoby Shaddix van Papa Roach) scheert hoge toppen in alle streaming- en rock radio charts wereldwijd.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00