Home » Within Temptation komt met nieuwe single

Within Temptation komt met nieuwe single

door Maurice van der Zalm
442 views 2 minuten leestijd

Vandaag is de nieuwe single van de Nederlandse rockband Within Temptation uitgebracht. 
“We leven in een wereld waar culturen en geloofsovertuigingen samensmelten maar tegelijkertijd daden van intolerantie en onrecht het nieuws domineren”, aldus Within Temptation. “Zowel maatschappelijke vraagstukken als een toename in aantal sub-religies en levenswijzen leiden tot angst, fragmentatie en vervreemding. ‘Don’t Pray For Me’ is een strijdlied voor de acceptatie van ieder zijn eigen pad.”
Sharon den Adel: “Don’t Pray For Me is een protestlied tegen het opdringen van geloofsovertuigingen en het projecteren van angsten op de medemens. We moeten accepteren dat overtuigingen – zowel maatschappelijk als religieus, fluïde, meervoudig of gewoonweg anders kunnen zijn.  De song strijdt voor de acceptatie van de medemens en dat ieder een ander lot mag nastreven.”
‘Don’t Pray For Me’ is de vierde van de reeks singles van Within Temptation. De band is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het schrijven en opnemen van songs voor een nieuw album dat naar verwachting volgend jaar uitkomt, 2022 staat verder in het teken van touren.
Na een druk zomerfestivalseizoen zal Within Temptation naar Amerika gaan voor een tour met Iron Maiden. In het najaar is de band terug voor de langverwachte Europese co-headline tour met Evanescence, waarvoor een indrukwekkend aantal van 1750.000 tickets in 8 landen werd verkocht. De twee bands toeren met hun ‘Worlds Collide Tour’ langs de belangrijkste stadions van Europa, waaronder The O2 in London, Accorhotels Arena in Parijs en tweemaal Ziggo Dome in Nederland, op 29 en 30 november.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00