Zanger van Queen Must Go On start campagne om Love Of My Life op #1 te krijgen

De afgelopen jaren was ‘Love Of My Life’ van Queen bezig aan een indrukwekkende opmars in de Top 2000 van NPO Radio 2: in 2021 stond het nummer dat nooit een officiële single of hit is geweest op #12; en vorig jaar twee plaatsen hoger, namelijk op #10. En hoe mooi zou het zijn als het dit jaar een keer ‘Bohemian Rhapsody’ op de bovenste positie vervangt?

Queen Must Go On zanger Ward Palmen is een campagne gestart om dit voor elkaar te krijgen. Voor de zanger van de succesvolle Queen tribute band die volgend jaar (op zondag 24 november 2024; op de sterfdag van Freddie Mercury) in de Rotterdamse AHOY! met het klassieke Metropole Orkest optreedt, is het heel duidelijk. “Voor elke theatershow die we doen, vragen we de bezoekers welk nummer ze willen horen en waarom. Elke avond is ‘Love Of My Life’ het meest aangevraagd en lees ik de meest bijzondere verhalen. Het is voor mensen diep verbonden met zowel verdrietige als mooie momenten. Het is echt een magisch nummer en het is elke keer weer hard werken om die magie tot leven te wekken. Maar ik doe het heel graag. Geen enkel ander nummer krijgt live zo’n groot applaus als ‘Love Of My Life’.”

De komende periode interviewt Ward zoveel mogelijk mensen om hun persoonlijke verhaal over ‘Love Of My Life’ te horen, speelt hij het nummer op verschillende locaties, en roept hij zoveel mogelijk mensen op om te helpen ‘Love Of My Life’ naar #1 te stemmen. Ward: “Hoe mooi zou het zijn als we die song dit jaar ook terug laten komen in de Top 2000? Dat Queen‘s ‘Love Of My Life’ de aandacht krijgt die het verdient. Gewoon één keer. Dan mag volgend jaar ‘Bohemian Rhapsody’ gewoon weer de lijst aanvoeren.”

Queen Must Go On bracht vorige maand zelf een eigen (akoestische live-)versie van ‘Love Of My ‘Life’ uit. Een nummer dat veel voor de band betekent en dat is uitgegroeid tot de absolute publieksfavoriet bij live optredens. Volgend jaar november in AHOY! zal dit prachtige nummer dan ook een extra emotionele diepte krijgen als het samen met het Metropole Orkest in een semi-klassieke uitvoering wordt gespeeld. Tickets voor dit even unieke als bijzondere evenement zijn verkrijgbaar via deze link.

QUEEN MUST GO ON THEATERTOUR 2023-2024
09-12-2023 Theater aan het Vrijthof Maastricht – uitverkocht
15-12-2023 Deventer Schouwburg – uitverkocht
21-12-2023 Schouwburg het Park Hoorn – uitverkocht
22-12-2023 Theater De Leest Waalwijk – uitverkocht
27-12-2023 Schaffelaartheater Barneveld – uitverkocht
28-12-2023 Schouwburg Hengelo – uitverkocht
29-12-2023 De Maaspoort Venlo – uitverkocht
30-12-2023 Muziekgebouw Eindhoven
12-1-2024  De Tamboer Hoogeveen – uitverkocht
24-2-2024  De Bonte wever Assen
24-11-2024 AHOY! Rotterdam met Metropole Orkest

QUEEN MUST GO ON
In 2022 won de Nijmeegse band Queen Must Go On de ‘Tribute Battle of the Bands’ en werd direct omarmd door het Nederlandse publiek. Ruim een jaar later heeft Queen Must Go On op ruim 100 festivals en shows gespeeld. Na een eigen uitverkochte show in de Amsterdamse Ziggo Dome voor 17.000 bezoekers eerder dit jaar, toeren ze momenteel succesvol langs de Nederlandse theaters, waar inmiddels ruim 45.000 bezoekers genoten hebben van de bekende hits van Queen. De volgende fase staat in het teken van eigen releases en grotere shows.

Related posts

Simone Simons kondigt debuutalbum Vermillion aan

Mould – Dust and Venom

Nightwish kondigt nieuw album Yesterwynde uit