Home » Afterpartees naar Blue Collar Eindhoven

Afterpartees naar Blue Collar Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
141 views 1 minuten leestijd

Afterpartees is terug met nieuw album ‘Life is Easy’, puntige poprocksongs voor simpele dagen en grote levensvragen.
‘Life is Easy’ is een album geschreven door 5 jongens uit uit de minst gezellige provincie van het land, in de traditie van energieke rock ‘n roll en de eeuwige liefde voor puntige popliedjes. Aandachtig luisteren hoeft niet, maar wordt uiteindelijk wel beloond. Er ligt kans op zalving, verwondering en/of vervoering tussen de solo’s, rijmschema’s en drumfills door.
De live-reputatie van de Limburgers is inmiddels ver buiten de provincie- en zelfs de landgrenzen bekend. Je zou haast zeggen: ‘ain’t no party like an Afterpartee(s)’, maar zo een flauwe woordgrap willen we natuurlijk niet maken…
Wat de meeste bands met z’n vieren in een grote studio doen, kan de twintigjarige Sam Verbeek in zijn eentje op zolder. Met een microfoon, een gitaar en een versterker wordt de basis van nummers gesmeed die opzwepend zijn als The Vaccines, de surf van Dick Dale ademen en het vieze randje van Eagles Of Death Metal aan zich hebben kleven. Ergens op het grensvlak tussen garage, psych, punk en British beat, zet Fungo Bat als frisse Excelsior-act een krachtig eerste wapenfeit neer met single Mountaintop. Maar live heb je daar acht armen en benen voor nodig, dus is het project uitgebreid tot een solide viertal.
Wanneer: donderdag 22 februari
20:00 uur: deuren open
20:30 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.
bron: website effenaar

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00