Home ┬╗ Triggerfinger naar 013 Tilburg

Triggerfinger naar 013 Tilburg

door Patrick Spruytenburg
97 views 1 minuten leestijd

Triggerfinger timmert al even aan de weg binnen de rock-‘n-roll scene. Het Antwerpse trio bestaande uit Ruben Block, Paul van Bruystegem en Mario Goossens hebben een solide reputatie als het aankomt op liveshows gevuld met onvervalste rock. Oh, en bijzonder goede outfits, ook belangrijk!
Met 4 albums op zak bewees Triggerfinger al een onmisbare act te zijn, maar de ge├»mproviseerde cover van Lykke Li’s ‘I Follow Rivers’ katapulteerde de heren helemaal naar supersterrendom en leverde ze zelfs een spot als voorprogramma voor The Rolling Stones op.
Dit jaar bracht de band hun nieuwe langspeler ‘Colossus’ uit en met een verrassingsoptreden op Lowlands liet de band al zien niets aan kracht te hebben ingeboet, of zoals ze zelf zeggen: “It’s like a wild ride on a merry-go-round in Disneyland after dark.”
De support wordt verzorgd door het Gentse Douglas Firs. De groep rondom Gertjan Van Hellemont bracht onlangs haar album ‘Hinges of Luck’ uit vol dromerige synths, een dosis melancholie en rootsrock die doet denken aan het werk van The War On Drugs.
Wanneer: zaterdag 17 februari
19:00 uur: deuren open
20:00 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.
bron: website 013

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00