Home » Arstidir is crowdfundingcampagne gestart voor twee nieuwe albums

Arstidir is crowdfundingcampagne gestart voor twee nieuwe albums

door Maurice van der Zalm
125 views 2 minuten leestijd

Het Ijslandse Arstidir heeft mij in 2018 met het album Nivalis sterk overtuigd van hun kunnen. Ze wisten en toen een belangrijke muzikale snaar te raken die nog altijd heerlijk verder resoneert in mij. In de afgelopen periode is er geregeld wat nieuw werk voorbij gekomen. Het plan van de band is nu om met twee nieuwe albums te komen en om dat te realiseren zijn ze gisteren een crowdfundingcampagne gestart.


Op de facebookpagina kun je het volgende lezen:

In our proudest moment ever we’re officially launching our campaign to fund two (!) new albums: Pendúll & Blik!
We will now open the curtains to our Árstíðir-land while we complete these records and invite you along for the journey through online studio session, regularly updated podcasts, photo projects, Skype session and more!
AND! If all goes well there might even be more music on the horizon in the form of a stretch goal.
Never before have we had so much music to show you, stories to tell and exciting things to do. The comings months will be quite some ride – and we proudly invite you to be a part of it!
Welcome!
Na één dag hebben ze al 75 % van het beoogde doel behaald. Maar ze zijn er nog niet, dus neem gerust een kijkje op de site om te zien hoe je de band kan ondersteunen.
De Ijslandse versie van Meanderings is nu beschikbaar op video. Hiervoor trokken ze naar de vulkaan op het eiland en maakten een spontaan filmpje dat daarnaast prachtige natuurbeelden in zich heeft.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00