Home » Avenged Sevenfold brengt op 15 december deluxe edition uit van The Stage

Avenged Sevenfold brengt op 15 december deluxe edition uit van The Stage

door Maurice van der Zalm
110 views 2 minuten leestijd

De immens populaire Amerikaanse metal/rock band Avenged Sevenfold brengt op 15 december de Deluxe Edition uit van hun eerder verschenen en internationaal album geprezen album The Stage. Op deze nieuwe uitgave, die zowel digitaal als op CD en vinyl beschikbaar komt, staan extra studio tracks en niet eerder uitgebrachte live registraties die zijn opgenomen tijdens hun concert in de O2 Arena in Londen.
Naast de 11 originele tracks zijn bewerkingen te horen van hun eigen song Dose en van Mr. Bungle’s Retrovertigo, Del Shannon’s #1 hit Runaway (met gastbijdrage van The Vandals’ gitarist Warren Fitzgerald en Avenged Sevenfold gitarist Zacky Vengeance achter de microfoon), God Only Knows van The Beach Boys, As Tears Go By van de Rolling Stones en Pink Floyd’s Wish You Were Here die reeds op Spotify is te beluisteren. Van The Stage, Paradigm, Sunny Disposition en God Damn zijn live opnames terug te horen.
Avenged Sevenfold is één van ‘s werelds grootste rockbands en wordt beschouwd als belangrijke innovator binnen het metal en rock genre. Het vijftal rond frontman M. Shadows verkoopt al jaren miljoenen albums waarvan een aantal op #1 in de Billboard’s Top 200 Album Charts belandde en is onderscheiden met de diamant-, goud- en platinastatus.
Vorig jaar verrasten ze – als eerste rockband ever – hun enorme fan schare met de onaangekondigde release van The Stage. Dit deden ze tijdens een 3D/360 graden virtual reality optreden op het dak van Capitol Records Tower in Hollywood dat live werd gestreamed. Met het verschijnen van dit album volgde een wereldtoer die de band in februari van dit jaar naar de Ziggo Dome in Amsterdam bracht.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00