Baroeg organiseert evenement in samenwerking met Pameijer Media

In samenwerking met Pameijer Media heeft Baroeg de eer Everyone Rocks aan te kondigen.  Op zaterdag 22 april 2023 staan de deuren van Baroeg open voor een evenement dat als doel heeft om mensen met een beperking samen te brengen met Baroegianen.

Het muzikale programma bestaat uit de rock covers van de Rotterdamse band Wasabi Toothpaste, pop/rock covers van de Niemand Minder Sessieband (de bandleden zijn allen cliënt bij Pameijer). Zij maken op een geweldige manier covers van grootheden uit de rockmuziek. Verwacht o.a. muziek van KISS, Queen, Johnny Cash, Golden Earring en CCR., de vaardigheden van gitaarvirtuoos Jeffheadz en er is karaoke.

Het belangrijkste is de connectie die de organisatie gaat maken met mensen waarvoor Baroeg misschien een drempel te hoog is om naartoe te gaan. Deze drempel wil de organisatie wegnemen en wil ook de slogan dan waar gaan maken: Is jouw beperking een belemmering? Nu niet meer!

Everyone Rocks
Datum: Zaterdag 22 april 2023

Adres: Baroeg, Spinozaweg 300, 3076 ET Rotterdam

Tijd: VVK € 5,00. Entree € 5,00. Zaal open 16:00 uur (voor cliënten + evt. begeleiders). Zaal open 17:00 uur (voor regulier publiek)

Sinds 1981 biedt Baroeg een podium voor (harde) alternatieve muziek. Een podium met nationale en zelfs internationale bekendheid. Een thuis voor gevestigde, vernieuwende en talentvolle muzikanten. Baroeg mag zichzelf ook het oudste poppodium van Rotterdam noemen.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Concreet.

Related posts

Decision – Chaos in a Can

Headbanger’s Balls Fest vult affiche aan

Pantera op 28 januari 2025 naar AFAS live