Home » Beauty In Chaos – The Kiss Of The World

Beauty In Chaos – The Kiss Of The World

door Edwin Knip
241 views 1 minuten leestijd

De tweede single van het in februari 2022 te verschijnen album Behind The Veil.
Minder rock, meer ambient. Aanjager Michael Ciravolo weet hoe hij de aandacht van fans, liefhebbers en luisteraars vast moet houden. Met Elina Alice Fossi (Kirlian Camera, Stalingrad) heeft hij niet alleen een sexy blikvanger maar ook een goede zangeres aan boord gehaald. Zij is afkomstig uit de electro wereld en heeft al diverse releases achter haar naam staan.
Het nummer duurt ruim zes minuten en houdt de luisteraar gekluisterd aan zijn stereo apparatuur. Wederom een geweldige compositie, de combinatie van ambient rock en de vocalen van Fossi zijn adembenemend. Het gaat over een relatie die beëindigd is, ‘zijn’ waarheid smelt. Hij kan praten wat hij wil, zijn zwarte muse luistert niet meer. Zijn ziel is een verse maaltijd voor Satan, zijn bloed is de bijbehorende wijn.
Een duistere tekst die minder zwaar overkomt door de lichtheid in de muzikale omlijsting. Een rustieke omlijsting, geen bombastisch gedoe. Naast Ciravolo en Fossi horen we bassist Tish Ciravolo en drummer Dirk Doucette. Speciale credits bij de videoclip zijn voor Skum Love als bicycle anarchist.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00