Home » Black Mirrors releasen tweede single

Black Mirrors releasen tweede single

door Filip van der Linden
149 views 1 minuten leestijd

Black Mirrors is een Brusselse rockband die net de tweede single uitheeft van hun debuutalbum Look Into The Black Mirror. Moonstone is volgens de band het traagste nummer op het album, dat op 27 september uitgebracht wordt.
 
Op Moonstone hoor je trage, filmische desertrock, maar de eerdere tracks Funky Queen (van hun EP) en Günther Kimmich (eerste single van het album) laten horen dat deze band uit verschillende vaatjes tapt, van grunge tot hardrock en classic rock: denk aan Royal Blood, MC5 en Queens Of The Stone Age. Zelf zeggen ze de mosterd te halen bij Led Zeppelin en Janis Joplin, maar dat hoor je op de reeds uitgebrachte singles nog niet terug. Dat wordt misschien duidelijker op het album.
 
Black Mirrors zit onder de vleugels van Napalm Records. Het label stuurde deze Belgische band reeds op tour als support van Horisont en The Vintage Caravan en eind dit jaar mag Black Mirrors door Europa reizen als support van The Night Flight Orchestra. Met die tournee komen ze op 25 november naar de boerderij in Zoetermeer en op 26 november naar de Willemeen in Arnhem. Belgische fans kunnen de band aan het werk zien op 27 november in de Biebob in Vosselaar.
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00