Home » Blackmore's Night – All Our Yesterdays

Blackmore's Night – All Our Yesterdays

door Edwin Knip
188 views 1 minuten leestijd

BLACKMORESNIGHT aoy COVERKeltische folkrock van één van de grootmeesters van de hardrock, Ritchie Blackmore. Een man die geen introductie nodig heeft.
Het twaalfde album alweer van Blackmore’s Night, met twaalf prachtige nummers, waaronder enkele instrumentale nummers. Het eerste nummer All Our Yesterdays is een lekker opzwepend folknummer, gevolgd door het instrumentale Allan Yn N Fan. In de instrumentale nummers krijgt Blackmore alle ruimte om zijn kundigheid op de gitaar tentoon te stellen. Luister maar eens naar Darker Shade Of Black of Queen’s Lament. In Long Long Time laat Candice Night horen nog steeds over een geweldige stem te beschikken. Prachtig en emotioneel gezongen, zo heel anders dan het opgetogen openingsnummer. De cover van Moonlight Shadow is een mooi eerbetoon aan het origineel van Mike Oldfield. The Other Side en afsluiter Coming Home zijn weer echte folknummers. Where Are We Going From Here is een beetje meer uptempo, met sterk gitaarspel van Blackmore.
Het album is een genot om naar te luisteren, er is geen tijd voor verveling. Het is weer een mooie aanvulling op de lange lijst met albums dat aan dit album voorafging.  Het enige nadeel is dat het album slechts 50 minuten duurt, het had wel wat langer mogen duren.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00