Home » Combichrist naar P60 Amstelveen

Combichrist naar P60 Amstelveen

door Patrick Spruytenburg
173 views 1 minuten leestijd

Live heeft het Noorweegs/Amerikaans collectief Combichrist de waardige reputatie voor het brengen van pure extase in de vorm van een helse mix van metalcore, industrial, electronica en complete waanzin. Gewapend met hun splinternieuwe album en gedreven door de onvervalste essentie van seks, drugs en rock ’n roll is Combichrist klaar om Europa opnieuw te veroveren.
De Amerikaanse industrial rocklegendes van Filter behoeven eigenlijk geen introductie meer. Hun albums zijn genreklassiekers en met hun nieuwste release Crazy Eyes op zak gaat de band opnieuw frontaal in de aanval. Filter geeft de bezoeker een bijzondere live ervaring door Richard Patrick’s buitengewoon imponerende stem, een helse performance en brengen ze je een wervelwind aan agressie en emoties.
Het in Hamburg gebaseerde Lord Of The Lost heeft een reputatie als één van de beste livebands uit Duitsland. Met hun mix van dark rock, industrial metal, gothcore en een wilde live show kent de band geen genade en sluiten ze perfect aan bij de rest van de line-up.
Wanneer: zaterdag 11 juni
19:00 uur: deuren open
19:30 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00