Home » De eerste headliners en start voorverkoop Rock Werchter 2019

De eerste headliners en start voorverkoop Rock Werchter 2019

door Maurice van der Zalm
123 views 2 minuten leestijd

Met niemand minder dan P!NK, The Cure, TOOL, Florence and The Machine, Mumford & Sons en Muse is de toon voor de line-up van Rock Werchter 2019 gezet. Het festival vindt volgend jaar plaats van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni in Festivalpark Werchter en de voorverkoop begint morgenochtend, vrijdag 26 oktober om 9.00 uur via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Ook vanuit Nederland kun je bij deze adressen terecht. 
Het is 40 jaar geleden dat The Cure debuteerde met het album ‘Three Imaginary Boys’. Afgelopen juli vierde The Cure dat uitgebreid in Hyde Park in Londen. Ze speelden er voor 65.000 fans en vuurden een setlist vol hits op hen af. ‘Pictures Of You’, ‘Lovesong’, ‘Inbetween Days, ‘Just Like Heaven’, ‘A Forest’, ‘Lullaby’, ‘Boys Don’t Cry’ en meer passeerden de revue. Verwacht dat ook op vrijdag 28 juni op Rock Werchter. Ook TOOL bezoekt Rock Werchter op de vrijdag. Na hun laatste optreden op het festival in 2006, wordt inmiddels reikhalzend uitgekeken naar het vervolg hiervan komende zomer.
Een dag eerder, op donderdag 27 juni, is het P!NK die, in het kader van haar P!NK Beautiful Trauma World Tour, vastgelegd is als headliner van Rock Werchter 2019. In 2010 imponeerde P!NK de bezoekers van Rock Werchter met een groots popspektakel en ook nu zullen de fans verwend worden door haar krachtige, unieke stem en een meer dan spectaculaire live show. Voor zaterdag 29 juni heeft de organisatie van Rock Werchter Florence and the Machine weten te strikken als headliner, evenals Mumford & Sons, terwijl het Britse Muse op zondag 30 juni het festival feestelijk af zal sluiten.
OVER ROCK WERCHTER 
Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen, de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2019 plaats van donderdag 27 juni tot en met zondag 30 juni. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber. Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00