Home » De Staat naar Effenaar Eindhoven

De Staat naar Effenaar Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
130 views 1 minuten leestijd

Vaderlandse rockhelden van De Staat vervagen grenzen verder en gaan van zompig QOTSA tot pretpark Tom Waits op album numero vier!
Tijdens Into The Great Wide Open rockten de mannen van De Staat maar liefst vier nieuwe tracks van hun nieuw te verschijnen album en die vielen bijzonder goed in de smaak. Heerlijk zompig, maar altijd vernieuwend, want deze frontman Torre Florim is geen muzikant die stil wil blijven staan of verwachtingen wil inlossen. En dat is fucking cool!
Het laatste album ‘I_Con’ is pas twee jaar oud, maar de evolutie van deze coole rockers is nog altijd niet te stoppen. ‘Sweatshop’, ‘The Fantastic Journey of the Underground Man’ en ‘Input Source Select’ komen ongetwijfeld voorbij vanavond, maar de nieuwsgierigheid naar het nieuwe werk is minstens zo groot. De mannen gaan ongetwijfeld weer wat grenzen vervagen, want hun creatieve staat is volop in beweging.
Jo Goes Hunting
Website Noisey schrijft zeer terecht over dit Nederlandse toptalent: ‘het lome van Balthazar en het tegendraadse van Alamo Race Track’. Het debuut van deze alleskunner verschijnt dit najaar.
Wanneer: zondag 14 februari
19:00 uur: deuren open
20:15 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00