Home » Stick To Your Guns naar Dynamo Eindhoven (uitverkocht)

Stick To Your Guns naar Dynamo Eindhoven (uitverkocht)

door Patrick Spruytenburg
210 views 1 minuten leestijd

Samen met Jera on Air presenteren wij met trots: Stick To Your Guns, Stray From The Path, Counterparts en Wolf Down! Vier dikke bands die van wanten weten!
Stick To Your Guns
De vijf mannen uit Orange County stonden in 2014 nog met de Never Say Die Tour op de planken van Dynamo. Dit keer is deze hardcore band terug voor headline spot! Met de juweeltjes van het nieuwe album ‘Disobedient’ en de klassiekers wordt dit een show om niet te vergeten.
Stray From The Path
Daar zijn ze weer, de mannen van Stray From The Path! Stonden ze in november 2015 nog bij ons, zijn ze alweer terug! De heren uit Long Island, New York hebben al een enorme staat van dienst, werden in 2001 opgericht en brachten in Augustus 2015 alweer hun achtste album uit.
Counterparts
Driemaal is scheepsrecht voor deze Canadezen. Stonden ze de eerste keer nog onze basement, werd de show van afgelopen oktober geüpgraded naar de mainstage met een podium voor het podium, dan is het nu tijd dat de mannen het ook bij ons mogen bewijzen op het grote podium. Met hun krachtige melodic hardcore songs weten ze gegarandeerd de voetjes van de vloer te krijgen.
Wolf Down
Deze uit de ruhrpot getrokken hardcore band weet van wanten, touren zich de laatste maanden suf en mogen het publiek deze avond eens heerlijk op temperatuur brengen voor de rest van het hardcore geweld!
Tijdens de show is in het atrium ook gezorgd voor heerlijke versnaperingen. Dit in de vorm van taarten, koeken en gebak gemaakt door Taarten van Jansen. 100% vegan, 100% lekker!
Wanneer: vrijdag 12 februari
18:30 uur: deuren open
19:15 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00