Home » Deströyer 666 – Call Of The Wild

Deströyer 666 – Call Of The Wild

door Filip van der Linden
94 views 1 minuten leestijd

Deströyer 666 combineert thrashmetalgitaren met grunts en  drumwerk van blackmetal. Om de tijd tussen twee albums te overbruggen, brengen ze in maart de EP Call Of The Wild uit.
 
De Australische band wijkt op vier tracks van deze EP nauwelijks af van de begane paden. Opener Violence Is Golden volgt het klassieke recept van de band. Wie al hield van het oudere werk van Deströyer 666, zal ook dit weten te smaken. Ken je hen nog niet, dan is deze EP een goede kennismaking.
 
Stone By Stone en titeltrack Call Of The Wild gaan een versnelling hoger en teren op snelle riffs. Afsluiter Trialed By Fire is een herneming vanop de EP Terror Abraxas uit 2003 (toen in IJmuiden opgenomen) en biedt in deze versieliefst zeven minuten luistergenot.
 
Call Of The Wild is niet onmisbaar voor de fans, eerder een leuk extraatje. De EP is er waarschijnlijk in de eerste plaats gekomen ter gelegenheid van de uitgebreide tournee van deze band doorheen de VS en Canada dit jaar. Hopelijk is dit een voorsmaakje van het volgende album. Wat goed is, moet je niet willen veranderen.
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00