Our Hollow Our Home

Het is een tijdje stil geweest rond het Britse Our Hollow Our Home sinds het album In Moment // In Memory, maar om de twee jaar komt de band met gloednieuw en uitstekend werk. De video bij Remember Me (featuring Ryo Kinoshita van Crystal Lake) is vandaag uitgebracht. Remember Me is afkomstig van het nieuwe album Burn In The Flood dat de band op 28 mei uitbrengt op het eigen label Hollow Music.

Crossfaith

Het Japanse Crossfaith levert in een sneller tempo nieuw werk want de EP Species is nog geen jaar oud en de nieuwe single Dead Or Alive wordt al weer om je oren geslingerd. Maar je hoort mij niet klagen bij deze portie Japanse metalcore.

Sweet Oblivion

Twee jaar geleden wist het album van Sweet Oblivion nog mijn jaarlijst te halen. Opnieuw hebben de heren elkaar weer weten te vinden voor een vervolg op het debuutalbum. Van het album Relentless, dat in het voorjaar uitkomt, kun je luisteren en kijken naar de video bij Strong Pressure.

Monasteries

Seek & Strike is de thuisbasis voor Orbit Culture, maar het label heeft ook Monasteries onder zijn hoede. De debuutsingle Allowing Your Traitors To Die is nu uit.

Of Mice & Men

Eind deze maand komt Of Mice & Men met een nieuwe EP. De titelsong is nu van een video voorzien. Metalcore zoals je het gewend bent van de band.

Pop Evil

Het Amerikaanse gezelschap Pop Evil heeft een video bij de single Breathe Again online gezet. Het is een voorproefje voor het zesde album Versatile dat deze zomer via Entertainment One (eOne) moet uitkomen.