Home » Dubious Steps – Saints

Dubious Steps – Saints

door Edwin Knip
196 views 1 minuten leestijd

Saints album coverAanstekelijke rock uit Hilversum, dat is wat de vierkoppige formatie Dubious Steps brengt met het debuut album.
Opgericht in 2014, kwam er in 2015 een mogelijkheid om nummers op te nemen in een studio. Het resultaat mag er zijn, lekker in het gehoor liggende gitaarrock, krachtige zang en goede teksten. De band is gevormd rond zanger/componist Rick Doorneweerd, die verantwoordelijk is voor de riffs, refreinen en al het andere dat komt kijken bij het componeren. Spring Turns To Fall is een stevige rocker, een beukende drum en een ronkende bass drijven het nummer voort. Ook Saints is een rocker waarvan je niet genoeg krijgt. Volwassen nummers voor een beginnende band. Meant To Say doet het nog eens dunnetjes over en alles bij elkaar beloven deze nummers een spetterende live show. Het bonus nummer If I is een mooi, rustieke ballad. Het brengt weer even de rust terug. Dit is een band waarvan je graag een volledig album van wil horen.
Het artwork van de EP is ontworpen door gitarist Sebastiaan Boomsma. Daarnaast heeft de band zelf de montage gedaan voor de videoclip, al met al wordt er hard gewerkt op diverse fronten.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00