Home » Dynamo Metal Fest 2016 – Lineup compleet

Dynamo Metal Fest 2016 – Lineup compleet

door Hans Kraaijveld
254 views 2 minuten leestijd

dynamo-metal-fest-dmfOp zaterdag 16 juli 2016 is het weer zover: Het Dynamo Metal Fest zal weer gehouden worden op het terrein van de kunstijsbaan in Eindhoven. De lineup is compleet, de voorbereidingen zijn al een heel eind onderweg en het ziet er naar uit dat dit weer een heel leuk festival wordt, voor een nog veel leuker prijsje. Er kunnen voor zover bekend weer 5000 metal heads het terrein op voordat men de hekken sluit, dus wees er op tijd bij als je kaartjes wil.
De lineup voor 2016 is nu compleet en de timetable moet ergens deze maand ook beschikbaar komen op de site. De bands die komen spelen zijn niet de minste, Anthrax, Life of Agony, Sacred Reich, Metal Church, Powerwolf, Audrey Horne, At The Gates, Textures en Extremities komen ons vermaken met progressieve, thrash, death, groove, heavy, power en andere metal stijlen. Er is voor ieder wat wils en uiteraard wordt er gedacht aan de inwendige mens. In tegenstelling tot vorig jaar kun je dit jaar je consumptie bonnen van tevoren bestellen, dit om lange wachtrijen te voorkomen. Vorig jaar werd het festival een beetje geplaagd door deze lange rijen, zowel bij de bonnen als ook bij de toiletten. De organisatie heeft echter alle opmerkingen en tips ter harte genomen en verzekert iedereen dat het dit jaar een heel stuk beter geregeld zal zijn.
Mocht je kaartjes willen bestellen, de early bird tickets van € 15,- zijn allang uitverkocht. Je kunt natuurlijk wel de reguliere tickets van €20,- krijgen bij ticketmaster en tijdens kantooruren bij het Dynamo gebouw. Daarnaast kun je ook nog kaartjes winnen via de Large Merchandising. Andere praktische zaken zijn bijvoorbeeld het binnen = binnen, buiten = buiten beleid. Je krijgt ook geen polsbandje of andere zaken om. Er is een uitzondering, namelijk om te bewijzen dat je 18 jaar of ouder bent en hier twijfel over kan ontstaan. Regel dan bij de kassa op vertoon van je identiteitsbewijs een bierdrinkbandje. Zoals op de site staat, het zwaaien met je ID bewijs aan de bar heeft geen zin 🙂 Er is op het terrein eten, drinken, gratis water, oordopjes en zonnebrand verkrijgbaar. Ook zijn er lockers op het terrein, bij slecht weer poncho’s en bij goed weer extra water en ijsjes!
Zie voor de meest up to date informatie de site van Dynamo Metal Fest op dynamometalfest.nl  of kijk op de betreffende facebookpagina.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00