Home » Eclipse – Armageddonize

Eclipse – Armageddonize

door Edwin Knip
129 views 1 minuten leestijd

PrintSnel en heftig gitaarspel, repeterende drums. De Zweedse formatie Eclipse komt met het tweede album om aan de verwachtingen te voldoen.
Zanger/gitarist Erik Martensson laat zijn krachtige stem horen in het openingsnummer I Don’t Wanna Say I’m Sorry. Lekker up-tempo, sterk gedomineerd door de gitaarpartijen. De band bestaat verder uit gitarist Magnus Henriksson, drummer Robban Back en bassist Magnus Ulfstedt. Stand On Your Feet is het tweede nummer, gevolgd door The Storm. Over het geheel valt de duidelijke en krachtige stem van Martensson op. De gitaarpartijen zijn fel en snel, maar zeker niet overheersend. Tekstueel zitten de nummers goed in elkaar. Het nummer Breakdown geeft dat goed weer ‘We all go down in this crayz merry-go-round…..and the good die young, tomorrow never comes’. Het is een sombere tekst. Het nummer laat ook een akoestische gitaar horen, en de koortjes doen het ook goed. Het is een sterk nummer. Ook nummers als Live Like I’m Dying en All Died Young geven de titel van het album een gezicht. Love Bites is een erg snel nummer, er is geen rustpunt te bekennen.
Het is een sterk album van deze Melodic Hard Rock band. Vol energie en overgave staat de band op het podium in het voorjaar en de zomer van 2015. Ga ze vooral live zien!

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00