De organisatie van het befaamde indoorfestival No Sleep Metalfest heeft vandaag de eerste headliner aangekondigd. En wel een hele bijzondere!

Voor het eerst in de geschiedenis van het festival zal er een band optreden van buiten Nederland en België. Men is erg trots op het feit dat het is gelukt om de Zweedse doom/deathmetalact bloodofjupiter vast te leggen.

Deze band rond David Isberg, de originele oprichter van Opeth, zal een unieke show geven in ons land. Naast David bestaat de band uit Roberto Thord Granath (oa Mefisto) op drums, Johan Klevenskog op gitaar en Rob Rocker op bas.
Nog nooit traden de heren, in deze samenstelling, op buiten hun vaderland en het is dan ook heel erg bijzonder dat dit juist in Westervoort zal gaan gebeuren. Voor de vele Opethfans een unieke kans om mee te kunnen maken.

Naast het studioalbum Eternal Damnation, dat alleen digitaal is uitgebracht in 2020, heeft de band een hele waslijst aan singles en ep’s uitgebracht. Momenteel zijn de opnames in volle gang van het nieuwe studioalbum Thunderdoom dat dit jaar nog ergens moet uitkomen.

https://bloodofjupiter.bandcamp.com/