Home » ElisaDay – Auftakt

ElisaDay – Auftakt

door Edwin Knip
198 views 1 minuten leestijd

De derde EP alweer van deze Russische symfonische metal band.
Als in 2013 zangeres Anna Beliva de sympho-metalband Lanewin verlaat vinden de achtergebleven leden een nieuwe zanger in Lubov Antropova. De naam van de band wordt omgedoopt in ElisaDay en er wordt begonnen met repetities en opnames voor een album. Het debuut is Find The Answer, een vier tracks tellende EP.
De nieuwe EP Auftakt telt ook vier nummers, resulterend in maar liefst 25 minuten muziek. Het eerste nummer Inner War gaat over de innerlijke strijd voor vrijheid. Hierna volgt Fire Or Ice, een nummer dat gaat over keuzes maken, en welke keuze is dan de beste. De nummers zijn melodieus en met een flinke orkestrale ondersteuning. De stem van Antropova is een genot om naar te luisteren, helder en fris dansen de vocalen uit de speakers.
Na Poison Ring volgt het bijna tien minuten duren Hear Me. Het begin is rustig en kalm, met een sereen koor en aanzwellende strijkers. Het nummer gaat over sterfelijkheid maar wordt geen moment donker van toon. Het is een uptempo nummer en bijzonder aanstekelijk. Het nummer is een prachtig sluitstuk van deze uitstekende EP. Van mij mag de volgende release een volledig album zijn.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00