Home » Eric Clayton (Saviour Machine) extra headliner op Brainstorm 2018

Eric Clayton (Saviour Machine) extra headliner op Brainstorm 2018

door Maurice van der Zalm
172 views 2 minuten leestijd

De line-up van het Brainstorm Festival 2018 is rond. Werd eerder deze week Tourniquet (USA) al gepresenteerd als headliner, vandaag komt daar Eric Clayton And The Nine (USA/NL) als tweede headliner bij. Bovendien zijn Diviner (GR), Federico Truzzi (ITA), 2Strings (ITA) en J’Accuse (NL) van de partij.
Eric Clayton And The Nine is de nieuwe band rond de frontman van Saviour Machine. Verwacht covers van Saviour Machine, maar ook nummers van David Bowie. En wie weet presenteert de band nog wat eigen materiaal. Hoe dan ook, het gaat een bijzondere show worden die de echte Saviour Machine-fans niet mogen missen.
Minder bekend maar minstens zo overtuigend spelen de heren van Diviner. De Griekse heavy metal band leunt zwaar op thrashy gitaar-riffs en combineert dat met een gepassioneerde live-show. De band stond al eens eerder in Nederland en wist daar veel zieltjes te winnen. Op het Brainstorm Festival krijgt het publiek vast een voorproefje van hun nieuwe album.
Federico Truzzi is kind aan huis op het Brainstorm Festival. De voorbije jaren was hij regelmatig aanwezig met zijn band Sleeping Romance en groeide uit tot publiekslieveling. Dit jaar bracht Truzzi een solo-album uit, welke hij presenteert in onze theaterzaal. Even geen gitaarwerk maar piano, begeleidt door cello en viool. Bijzonder!
2Strings is de begeleidingsband van Federico Truzzi maar geven ook zelfstandig een optreden in de theaterzaal van het Brainstorm Festival. Bekende nummers worden in een klassiek jasje gestoken. Haaks op die serene rust in de theaterzaal staat het keiharde optreden dat J’Accuse gaat geven. De Nederlandse hardcore-band opent de tweede dag van het Brainstorm Festival.
Vrijdag 9 november 2018:
Pyramaze // Signum Regis // Angel Nation // Leonov // Despicable Heroes
Zaterdag 10 november 2018:
Tourniquet // Eric Clayton And The Nine // Power Quest // Federico Truzzi // Diviner // Opus Irae // 2Strings // J’Accuse
Tickets:
www.brainstormfestival.bigcartel.com (PayPal / Creditcard)
www.gigant.nl (iDeal)
Info:
www.brainstormfestival.com

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00