Home » Eyes Wide Open komt met (audio)video van Edge Of Tomorrow

Eyes Wide Open komt met (audio)video van Edge Of Tomorrow

door Maurice van der Zalm
145 views 1 minuten leestijd

Sinds de release van And So It Begins van het Zweedse Eyes Wide Open is het even stil geweest rond de band. De band die met And So It Begins een fraai huzarenstukje afleverde, heeft nu een nieuwe (audio) video online gezet. De compositie Edge Of Tomorrow biedt de luisteraar een aardig inkijkje in hetgeen men kan verwachten op het album. Een album dat op deze site als volgomschreven werd:
Vooralsnog klinkt Eyes Wide Open als een band die stadions vol zou moeten krijgen met een aantrekkelijk, krachtig en vol geluid waarin kracht en gevoel afwisselend naar boven borrelen. Een geluid dat met de knipoog naar In Flames een groot publiek aanspreekt. Zeker ook met composities als Walking With The Devil en Conclusion. Het trekt aan, het blijft hangen en het grijpt je bij de ballen.”
Over Edge Of Tomorrow zegt de band het volgende:
I think we outdid ourselves with this one, a song not only written by us but also produced in our own studio. Eyes Wide Open really evolves with every song and the concept of releasing a new one every other month has proven to be quite rewarding.”
Edge of Tomorrow is about the struggle to succeed, to realizing your dreams.
5 mei kun je de band trouwens live aanschouwen in Rockcafe Backstage in Nijmegen.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00