Zoals alle bands in de wereld heeft ook het Italiaanse Fleshgod Apocalypse hun tour (door NoordAmerika) moeten afzeggen door de reisrestricties door het Coronavirus. Fans kunnen het optreden van de band, inclusief een klassiek kwartet, nu dus niet meemaken. Gelukkig zullen de optredens in een later stadium alsnog plaatsvinden, maar data zijn nog niet bekend.

Om liefhebbers toch te laten ervaren wat een live-optreden inhoudt, komt Fleshgod Apocalypse zaterdag 28 maart met The Quaranstream.

 

 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

9am PT / 12 pm ET / 5pm CET
Iedereen kan  inloggen op Nuclear Blast Twitch en Nuclear Blast YouTube . De speciale show An Evening In Perugia zal dan te zien zijn. Het betreft een optreden van 22 september 2018.

 

 

 

10:10am PT / 1:10pm ET / 6:10pm CET
Francesco Paoli, Paolo Rossi and Francesco Ferrini zullen live chatten met fans op Nuclear Blast Twitch en Nuclear Blast YouTube

11:15am PT / 2:15pm ET / 7:15pm CET
Via Nuclear Blast Twitch kun je luisteren naar de albums VelenoKingLabyrinth and Agony.