Home » Fu Manchu naar Effenaar Eindhoven

Fu Manchu naar Effenaar Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
195 views 1 minuten leestijd

Californische stonerhelden naar Eindhoven voor show vol klassiekers en recent werk.
De vetste fuzzriffs, de geilste wah-solo’s en de dikste skate stonerpunk uit de Californische hitte? Dat beest heet al 25 jaar Fu Manchu! Na de (uitverkochte) integrale uitvoeringen van Fu-klassiekers ‘In Search Of’ in 2011 en ‘The Action Is Go’ in 2012, komen de mannen eindelijk terug naar Eindhoven Rockcity met nieuwe tracks, vers vinyl en oordop-verpulverend stonergeweld.
Speciaal voor deze tour speelt de band hun album ‘King of the Road’ uit 2000 met o.a. Fu klassiekers als ‘Hell On Wheels’ en de titeltrack van het album.
Fu Manchu is een levend monument in de mondiale stonerscene en kan met ex-leden als Brant Bjork en Nebula’s Eddie Glass zichzelf gerust op de rockborst kloppen. De laatste release van deze productieve heersers heet overigens ‘Slow Ride / Future Transmitter’ en komt – uiteraard op gelimiteerd vinyl – uit in augustus.
Tangled Horns
Deze Antwerpse rockmachine bewees zichzelf onlangs tijdens het erg fijne heavy festival Sonic Boom in de PopEi. De mannen maken een stevige pot klaar voor mensen die houden van Soundgarden, Melvins, Alice in Chains, kyusss en al die anderen briljanten acts uit de 90’s. Vet vadsig, venijning, vlijmscherp!
Wanneer: donderdag 20 september
19:30: deuren open
20:15 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00