Home » Geddy Lee en Alex Lifeson bij Southparkfeestje

Geddy Lee en Alex Lifeson bij Southparkfeestje

door Maurice van der Zalm
944 views 1 minuten leestijd

Ter gelegenheid van het 25 jaar bestaan van Southpark was er op 9 en 10 augustus een concert in het Amphitheater in Red Rocks Park. Natuurlijk waren Trey Parker en Matt Stone van de partij en zij maakten er met het publiek en met Primus een mooi feestje van met de originele muziek en composities uit de show van de afgelopen twintig jaar zoals bijvoorbeeld het onovertroffen Gayfish. Het is bijzonder te noemen dat een programma als Southpark al 25 jaar bestaat en internationaal zo populair is en blijft. Mede door de uitgesproken karakters in de serie en de (controversiële) onderwerpen die zij behandelen spreekt het een groot publiek aan over de hele wereld.
Alles kan en ieder taboe heeft bij Southpark een podium en maatschappelijke issues worden onomwonden aan de kaak gesteld.
Op zich is dit alles al een bijzondere gebeurtenis. Nog meer bijzonder werd het toen, geheel onverwacht (zeker voor Matt Stone) toen Geddy Lee en Alex Lifeson het podium betraden om even ‘te jammen’ met de jongens van Southpark. Dat Rush en Southpark een bijzondere band hebben is al eerder gebleken bij de aflevering van Southpark en het gebruik ervan tijdens een show van Rush. Het optreden van de beide heren biedt misschien ook wel perspectief op een ‘doorstart’ van Rush. Iets waar velen al op hopen en nu misschien een stapje dichter bij de realiteit is.

Binnenkort verschijnt (geheel toevallig) ook de (classic)review van het album Moving Pictures op de site.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00