Home » Geen Fortarock in 2020

Geen Fortarock in 2020

door Maurice van der Zalm
133 views 2 minuten leestijd

Het is herfst en velen wachten vol ongeduld naar de eerste namen voor de zomerfestivals. Vandaag werd bekend gemaakt door de organisatie van Fortarock dat we daar niet meer op namen hoeven te wachten. Op de facebookpagina hebben ze bekend gemaakt dat er in 2020 geen nieuwe editie van Fortarock plaats zal vinden. Dat is ontzettend jammer omdat de vorige edities van Fortarock enorm succesvol waren. 
Ik hoop van harte dat er toch nog een editie komt, maar ik heb er beetje een hard hoofd in na het bericht.
Het  bericht zoals het op facebook te zien is:
Het heeft even geduurd voordat de knoop definitief doorgehakt was en het is dan ook met pijn in ons hart om te moeten mededelen dat er in 2020 geen FortaRock festival gaat plaats vinden. Dit is zeker geen makkelijke beslissing geweest, maar na tien geweldige edities hebben we alles bereikt wat we voor ogen hadden met dit festival. De heftige concurrentie, stijgende gages plus prijzen in het algemeen en dit alles in combinatie met strengere regelgeving, maakt het steeds moeilijker om een festival te organiseren zoals wij dat voor ogen hebben.

Maar niet getreurd, jullie zijn nog niet van ons af! Inmiddels ligt onze focus namelijk al op nieuwe spannende projecten en uitdagingen. Er is in onze ogen nog genoeg onontgonnen terrein waar kansen liggen met betrekking tot het heavy genre. Daarnaast blijven we uiteraard de reguliere clubavonden organiseren. We hopen jullie dus snel weer te zien en tot die tijd: stay heavy en bedankt voor jullie rotsvaste vertrouwen! 🤘

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00