Home » Gospelbeach – Another Summer Of Love

Gospelbeach – Another Summer Of Love

door Edwin Knip
136 views 1 minuten leestijd

Een album in de traditie van West Coast rock’n roll.
Het tweede album van Gospelbeach luistert heerlijk weg. In de basis bestaat de band uit zanger/gitarist Brent Rademaker, zanger/gitarist Jason Soda en toetsenist Jonny Niemann. Op het album worden ze bijgestaan door diverse muzikanten, onder andere drummers Will Scott, George Sluppick en Derek Brown. De baspartijen worden onder andere gespeeld door Ben Reddell en Todd O’Keef. En deze lijst is nog veel langer.
Het resultaat is ruim veertig minuten goed in het gehoor liggende nummers. Melodieus, pakkend en herkenbaar komen de composities voorbij. De akoestische en electrische gitaar wisselen elkaar af, en in California Fantasy zit zelfs een Hammond orgelpartij. Het is elf nummers lang genieten. De nummers zijn stuk voor stuk geschreven door Rademaker in samenwerking met Trevor Beld Jimenez. Af en toe doet het psychedelisch aan, een beetje het Summer Of Love gevoel. Luister maar eens naar Strange Days.
You’re Already Home is wat meer uptempo. Kathleen is meer poprock en klinkt erg catchy. Veel te snel komen we aan het eind van het album, bij afsluiter Runnin’Blind, een lekker snel rockend nummer. Elf nummers lang krijgt de luisteraar te horen wat er beloofd is in de titel van het album, Another Summer Of Love. Pakkende melodielijnen, mooie koortjes en sterke vocalen, dit album heeft het allemaal. Voor de liefhebber een absolute aanrader.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00