Home » Hasswut – EP Mund Zu!

Hasswut – EP Mund Zu!

door Edwin Knip
120 views 1 minuten leestijd

Bombastische, dansbare elektronische rock, Duitstalig en afkomstig uit Spanje.
Het drie leden tellende Hasswut weet een overdonderend golf van geluid te produceren. Gitarist Javix, zanger Daniel NQ en drummer/programmeur Zufo zetten in zes nummers een uitstekende combinatie van dansbare, melodische hardrock neer.
Na de release van eerdere albums Wir Sind en Falsch! heeft de band optredens gedaan in Spanje, Frankrijk en Duitsland. Op de nieuwe EP is het nummer F.F.F. de openingstrack, een nummer met een overdaad aan elektronische klanken, afgewisseld met ruige riffs en dreunende drumslagen. En dat alles overgoten met een agressieve zangpartij.
Het titelnummer Mund Zu! begint met Oosterse invloeden, uiteraard gecombineerd met bombastisch drumwerk. Nummers als Haters en Zunder volgen, alles volgens hetzelfde recept. Veel electronische geluiden, stevige gitaarpartijen en dreigende vocalen. In Zunder voegt de band nog vrouwelijke vocalen toe.
Als bonus staat er als laatste nummer een remix op van het nummer Haters. Het is de overtreffende trap van elektronische metal, met een hoofdrol voor de toetspartijen. Voor liefhebbers van dit genre is de EP zeker aan te raden.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00