Home » Help Baroeg Open Air !!

Help Baroeg Open Air !!

door Maurice van der Zalm
446 views 1 minuten leestijd

Baroeg Open Air is het jaarlijkse gratis openluchtfestival in Rotterdam. Een festival dat garant staat voor een uitstekende line-up met nationale en internationale bands op het gebied van rock/metal en het alternatieve genre. Dit jaar komt de organisatie 15.000 euro tekort en zijn daarom een crowdfundactie gestart. Hieronder het officiële persbericht.

Beste Baroegiaan,
Gaat Baroeg Open Air wel door? Wat mij betreft wel. Maar ik heb wel jouw hulp nodig.
BOA heeft de afgelopen maanden keihard geknokt om de begroting rond te krijgen, maar dat is nog niet helemaal gelukt. Om het festival door te kunnen laten gaan is nog € 15.000 euro nodig. Daarom is zojuist een crowdfund gestart. Doneer, zodat je 15 september met een biertje in de hand kan genieten van die geweldige BOA-sfeer en muziek.
Als ik terugkijk op de afgelopen 10 edities, dan zitten daar veel hoogtepunten tussen. Ik denk dan bijvoorbeeld aan Bolt Thrower, Igorrr, Black Sun Empire, The Meteors, VNV Nation, Korpiklaani, en nog veel meer. Een goede zomer hoort afgesloten te worden door een geweldig Baroeg Open Air. Vind jij dat ook? Doe dan mee aan onze crowdfund!
Kun je niks missen maar wil je wel helpen? Deel dan dit crowdfundfilmpje!
Alvast enorm bedankt,
Leon van Rijnsbergen
(Directeur / programmeur Baroeg & Baroeg Open Air)

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00