Home » In-Tension – Divided

In-Tension – Divided

door Edwin Knip
637 views 1 minuten leestijd

Na een stilte van meer dan vijf jaar is de Brabantse formatie weer terug aan het front.

Na de release van het album Paindrops in 2017 bleef het lang stil rond de band van zangeres Noortje van de Voort (Idris). Samen met drummer/toetsenist Maarten Spoor, bassist Geert Sesink en gitarist Ruud de Boer (ex-Pagan Spawn) wordt er progressive metal ten gehore gebracht.

In 2020 verschijnen er nog drie clips op het internet waaronder een akoestische versie van Dreams Infinity dat in een steviger versie op Paindrops staat. Het stevige Daymare en de ballad Redefine waren de andere twee nummers. Waarna het weer stil werd rond de band.

Nu is de band terug met het ruim zeven minuten durende Divided. Een nummer over vriendschap en uit elkaar groeiende vrienden, vergezeld van een mooie clip. Stevige melodische stukken worden afgewisseld met sfeervolle toetsenpartijen. De krachtige stem van Van de Noort brengt precies de juiste lading aan de tekst, de beelden in de clip doen de rest.

Het is hopelijk de aanzet tot meer, wie weet komt er zelfs een nieuw album van de band. Maar dat moeten de liefhebbers nog even afwachten.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00