Home » Infected Rain is headliner voor Submit Fest in Rotterdam

Infected Rain is headliner voor Submit Fest in Rotterdam

door Filip van der Linden
151 views 1 minuten leestijd

Infected Rain is de headliner van het Submit Fest in de Baroeg in Rotterdam. Submit Fest is het indoorfestival met de beste ‘up and coming’ en ‘breaking through’ metalacts van regionale, nationale en internationale bodem. Na twee succesvolle edities in 2017 en 2018 is er op donderdag 21 maart de derde editie.
Headiner die dag wordt Infected Rain, een vijfkoppige, female fronted metalcoreband met een vleugje nu-metal uit Moldavië. Lena Scissorhands werd door lokale media aangeduid als “de meest excentrieke vocalist van Moldavië” met haar zangstijl en screams. Het laatste album “86” werd uitgebracht in 2017, waarvan Orphan Soul het meest beluisterde nummer is. De band zit niet stil en heeft diverse festivals achter de rug als Dong Open Air en is in 2019 onder andere te zien op het Full Force Festival. Infected Rain heeft onlangs bij getekend Napalm Records en er is reeds een eerste single uitgebracht van een volgend album.
De andere bands die avond zijn Klogr (alternative rock metal uit Italië/USA), Dust In Mind (uit Frankrijk, female fronted metal) en Moebius (math/groovemeal uit Italië).
Voor dit festival gaan de deuren reeds open om 1830 u.
https://www.facebook.com/events/636179343478896/

 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00