Home » Jaguar Jonze – Diamonds Liquid Gold EP

Jaguar Jonze – Diamonds Liquid Gold EP

door Edwin Knip
121 views 1 minuten leestijd

Verfrissende zomerse klanken op de nieuwe EP van multi talent Jaguar Jonze.
Jaguar Jonze is naam waaronder de muziek uitkomt van dit talent. Onder de naam Spectator Jonze komen er verhalende illustraties en als Dusky Jonze is ze verantwoordelijk voor gender-ondermijnende fotografie. Dit is haar manier om zich te uiten.
Op de EP staan zes nummers. Het eerste nummer is Rising Sun, een lekker uptempo nummer dat net dat aparte geluidje heeft waardoor je wilt blijven luisteren. En een slim gekozen refrein doet dan de rest. Hierna volgt Rabbit Hole, haar inzending voor het Eurovisie Songfestival, althans het nummer waarmee ze in Australië meedeed aan de voorrondes. Het is een aanstekelijk nummer met een goed in het gehoor liggende melodie.
Ook de andere nummers worden gekenmerkt door hetzelfde, een pakkende melodie die meteen lekker in het gehoor ligt. Dat en de prettige zangstem van Jonze zorgt er voor dat je de volledige twintig minuten volledig af wilt luisteren. En die zes nummers hadden er ook best twaalf mogen zijn, het is tijd voor meer zomer en hier is het begin.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00