Home » Janez Detd vervangt De Likt op 42e Nirwana Tuinfeest

Janez Detd vervangt De Likt op 42e Nirwana Tuinfeest

door Dave van Hout
105 views 1 minuten leestijd

Janez Detd vervangt De Likt op 42e Nirwana Tuinfeest
Inmiddels meer dan 80% van beschikbare tickets verkocht
De Belgische punkband Janez Detd zal op zaterdag 19 augustus in de tent optreden op de plek die De Likt heeft moeten achterlaten na het afzeggen van hun optreden.
Waar we als organisatie enkele weken geleden geconfronteerd werden met het uitvallen van de hiphoppers van De Likt zijn we op zoek gegaan naar een vervanger. We zijn hierbij uitgekomen bij de Belgische punkrockers van Janez Detd die met een speciale ‘Punk Rock High School’-optreden naar Lierop zullen komen. Geen eigen materiaal, maar één grote liefdesverklaring aan, jawel, punkrock. Verwacht Green Day, The Offspring, The Ramones; eigenlijk alles wat punkrock is! Vuisten in de lucht en heyho-gaan!
Daarnaast willen we graag vermelden dat al meer dan 80% van de beschikbare tickets is verkocht! We raden iedereen aan om niet te lang te wachten met het aanschaffen van kaartjes omdat we verwachten dat Nirwana Tuinfeest voor aanvang al uitverkocht zal raken.
Voor meer informatie of het kopen van tickets kun je terecht op www.nirwanatuinfeest.nl of https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/QM6MZVCF/language/nl
 

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00