Home » Kamelot naar 013 Tilburg

Kamelot naar 013 Tilburg

door Patrick Spruytenburg
103 views 1 minuten leestijd

Na meer dan 15 jaar bestaan, na 10 platen, na drie keer een ramvolle grote zaal in 013, hoeven wij de echte metalfan niet meer uit te leggen wat Kamelot is. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot misschien wel de allerbeste symfonische metalband van dit moment. Nee, dat overdrijven we niet, want de groep onder leiding van gitarist Thomas Youngblood is in bloedvorm, zoals het nieuwe album weer laat horen.
Kamelot keert vanavond terug naar de 013 om niet alleen hun nieuwe album (de opvolger van het succesvolle album ‘Haven’) ten gehore te brengen. Ze zullen deze enige show in Nederland gaan opnemen als onderdeel van de langverwachte DVD/Blu-Ray van de band! Mis deze speciale gebeurtenis niet.
Het geweldige collectief Maiden UniteD opent. De all-star groep met o.a. Joey Bruers (Up The Irons), Damien Wilson (Headspace), Ruud Jolie (Within Temptation) en Stef Broks (Textures) maakt akoestische interpretaties van Iron Maiden nummers. Wie er precies op het podium staan, wordt later bekend gemaakt. En nog een opener van formaat erbij. De Duitse symfonisch folkmetalband Leaves’ Eyes!
Wanneer: vrijdag 14 september
18:00 uur: deuren open
19:00 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.
bron: website 013

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00