Home » Stoned Jesus naar Doornroosje Nijmegen

Stoned Jesus naar Doornroosje Nijmegen

door Patrick Spruytenburg
128 views 1 minuten leestijd

De broekspijpen gaan weer wapperen op deze zaterdagavond met drie geweldige rockbands op het affiche: Stoned Jesus, Mothership en Elephant Tree. Verwacht geen gevoelige, fijnbesnaarde ballads. Een muur van geluid doordrenkt met zware zompige heavy rock, groovende psychedelische stoner en doom is wat je voor je kiezen krijgt. Zo zien en horen we het graag!
Stoned Jesus is aan een ware opmars bezig de laatste jaren. Het trio uit Oekraïne maakt dan ook indruk met hun inventieve, slepende heavy stonerrock. De progressie die te horen is vanaf hun debuutalbum ‘First Communion’ uit 2010 naar de meest recente is duidelijk. De band klinkt anno 2018 evenwichtiger en krachtiger dan ooit, met als laatste wapenfeit ‘The Harvest’ uit 2015. Als het heerlijk opgefokte nummer ‘Here Come The Robots’, waarmee het album opent, een voorbode is voor de nieuwe plaat kunnen we nog heel wat moois verwachten van de heren.
Supersonic intergalactic heavy rock from Dallas, Texas. Mothership brengt een vortex van riff-based heavy stoner metal rock om je vingers bij af te likken. Dat hebben ze een paar jaar geleden in Merleyn wel bewezen. De moddervette plaat ‘High Strangeness’ is in 2017 toegevoegd aan hun discografie. Het Londense Elephant Tree klinkt al net zo zwaar en vuig, maar voegt iets meer psychedelica toe aan het bekende stonerrock recept. De opvolger van hun gelijknamige tweede naam is in de maak.
Wanneer: zaterdag 22 september
19:00 uur: deuren open
19:30 uur: aanvang
Rockportaal.nl is aanwezig voor een live review.
bron: website doornroosje

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00