Home » Laatste 4 namen maken line up FemME compleet!

Laatste 4 namen maken line up FemME compleet!

door Wendy Steenmans
139 views 1 minuten leestijd

Aan de heavy line-up op vrijdag is de snel opkomende Nederlandse band For I am King toegevoegd. Met hun vorig jaar uitgebracht album ‘Daemons’ zijn ze er klaar voor. Na even in Nederland te zijn geweest komen de Finse melodic power metallers van Amberian Dawn terug. Ze zijn nu aan een nieuw album aan het werken dus mogelijk wat verrassingen op zaterdag.
Met het Hongaarse Ann my Guard in een speciale setting maken we de akoestische zondag in de basis compleet. Om de dag ludiek af te sluiten doen we dat met Snake Bite Love, een akoestische Motörhead tribute gevormd door studenten van de Metal Factory in Eindhoven.
De twee nog ontbrekende namen zijn de winnaars van de finale van de FemME Battles (10 juni in PopEI, Eindhoven).
Om aan alle onduidelijkheid een eind te maken make we ook het dagschema bekend.
Donderdag 21 september – Dynamo: End of the Dream, Shadowrise, Circle Unbroken en Beneath My Sins.
Vrijdag 22 september – Dynamo: MaYaN, For I Am King, Weeping Silence, Tiarra, Viper Solfa, Vetrar Draugurinn, Leonov en een Battle winnaar.
Zaterdag 23 september – Effenaar: Delain, And Then She Came, Theatres des Vampires, Edge of Paradise, Amberian Dawn, Persona, Phantom Elite, Revolution Eve, Beyond Eve en een Battle winnaar.
Zondag 24 september – Blue Collar Theater: Aeverium, Iamthemorning, Claire-Lyse von Dach, Ann My Guard en Snake Bite Love.
Tickets voor de battles zijn alleen beschikbaar aan de deur. Tickets voor FemME (21, 22-24 september) zijn alleen beschikbaar op JBM Events http://www.jbmevents.com/tickets/.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00