Home » Lady Beast – The Vulture's Amulet

Lady Beast – The Vulture's Amulet

door Edwin Knip
106 views 1 minuten leestijd

Heavy metal afkomstig uit Pittsaburgh, Verenigde Staten.
Onder aanvoering van zangeres Deborah Levine komt Lady Beast met het vierde album uit haar bestaan. De band werd in 2009 opgericht en bracht in 2012 het titelloze debuut uit.
De nummers op het nieuwe album worden gekenmerkt door razendsnel gitaarwerk, ruige recht toe recht aan rock zonder franjes. Er worden geen trucjes gebruikt, geen elektronische opsmuk, de vijf bandleden spelen de nummers als band en hebben daar geen extra ondersteuning nodig. Meteen vanaf de eerste tonen van Metal Machine ligt het tempo hoog, snelle riffs en repeterende drums stuwen het nummer in een sneltreinvaart voort.
The Gift begint met een heerlijk basloopje als intro en snel drumwerk. Al snel volgt een gitaarsolo waarna alle registers weer open gaan. Tijd om op adem te halen is er niet.  De band moet door en vervolgt met Sacrifice To The Unseen, Betrayer en The Champion.
En zo gaat het door tot en met Vow Of The Valkyrie, het nummer dat de veertig minuten durende album volmaakt. Veel variatie zit er niet in de nummers, maar ondanks dat is het zeker geen eentonig album.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00