Home » Led Zeppelin Masters naar Muziekgebouw Eindhoven

Led Zeppelin Masters naar Muziekgebouw Eindhoven

door Patrick Spruytenburg
92 views 1 minuten leestijd

Vijftig jaar na de release van het debuutalbum van Led Zeppelin, komt het Australische ‘Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters’ in maart 2019 voor de eerste keer naar Nederland. De shows vinden plaats op 27, 28 en 31 maart en de ticketverkoop start op vrijdag 15 juni 2018 om 9:00 uur via de websites van de podia.
De energieke, geliefde leadzanger Vince Contarino wordt versterkt door de adembenemende kracht van The Black Dog Orchestra. Al met al brengt ‘Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters’ minstens achttien Led Zeppelin klassiekers ten gehore. De avond staat in het teken van een eerbetoon aan de legendarische band Led Zeppelin.
Van de rauwe, metalen blues van Whole Lotta Love tot het epische Stairway to Heaven en de mysterieuze, dreigende gitaarriff van Kashmir, het komt allemaal voorbij in ‘Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters’. Het concert viert het tijdloze muzikale repertoire van Jimmy Page, Robert Plant, John Bonham en John Paul Jones wat je als liefhebber van Led Zeppelin niet mag missen.
Met verschillende uitverkochte shows in het Sydney Opera House en een zeer succesvolle UK tour in 2017, betreedt ‘Stairway To Heaven: Led Zeppelin Masters’ nu voor de eerste keer het vaste land van Europa. De groep ontving al lovende reacties van Led Zeppelin fans en critici en wordt gezien als een van de meest ambitieuze tributes ter ere van Led Zeppelin.
Wanneer: zondag 31 maart 2019
20:15 uur: aanvang
bron: muziekgebouw eindhoven

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00