Home » Line-up Brainstorm Festival 2021 compleet

Line-up Brainstorm Festival 2021 compleet

door Maurice van der Zalm
292 views 1 minuten leestijd

APELDOORN Met de bevestiging van zowel Hamferd als Scarlet Stories is de line-up voor de 14de editie van het Brainstorm Festival in Apeldoorn rond. Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november is Podium Gigant wederom het domein van rock- en metalliefhebbers.
Eerder bevestigde het Brainstorm Festival de Duitse power-metal band Orden Ogan als headliner. Ook werden bands als Narnia, Leaves’ Eyes, Eric Clayton And The Nine en Majestica vastgelegd.
Met Hamferd van de Faeröer-eilanden heeft het Brainstorm Festival een bijzondere band in huis gehaald. De progressive doom-band geniet internationaal grote bekendheid, maar was in Nederland nog maar weinig te zien. ,,Hamferd stond al enkele jaren op ons verlanglijstje. We gaan hier heel veel mensen in Nederland blij mee maken,” aldus de organisatie.
Scarlet Stories timmert in Nederland hard aan de web. De band speelt donkere, progressive rock/metal en wist te scoren met hun debuut-album ‘Necrologies’.
,,Wij zien de laatste jaren een gestage groei in onze bezoekerscijfers. Dat vertaalt zich in een steeds sterkere line-up, met de komende editie als voorlopig hoogtepunt,” aldus de organisatie.
Bijzonder aan het Brainstorm Festival is de culturele insteek. Op de mainstage zijn er metal-concerten, in de theaterzaal akoestische shows. Die theaterzaal wordt ook gebruikt voor debat, interviews en presentaties. Verder is er jaarlijks een expositie, een bierproeverij en een kleine cd-markt te vinden.
Meer informatie: www.brainstormfestival.com

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00