Home » Line-up Fortarock compleet en tijdschema online

Line-up Fortarock compleet en tijdschema online

door Maurice van der Zalm
687 views 2 minuten leestijd

Met de toevoeging van Savage Messiah, X Raiders, JC Thomaz & The Missing Slippers, Laster, Batwölf en Rhinorino is de line-up van FortaRock 2019 compleet. Ook zal er, net zoals vorig jaar, weer een Q&A verzorgd worden door Buma Cultuur, ditmaal met Award-winnares Anneke van Giersbergen. Het complete programma en tijdschema van FortaRock is hieronder te vinden.
Het belooft weer een geweldig festival te worden met twee fantastische metalen afsluiters in de vorm van Behemoth en Amon Amarth!
Kaarten voor FortaRock 2019 zijn te koop via www.fortarock.nl. Op deze vernieuwde website is tevens informatie over de bands en alle praktische informatie te vinden.
FortaRock 2019 vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 juni in Goffertpark, Nijmegen. Het festivalterrein van FortaRock 2019 krijgt een soortgelijke indeling als afgelopen editie. Nieuw is de toevoeging van het derde podium; Hank’s Garage; een hide-out waar fans van ruige muziek en lekkere biertjes hun hart kunnen ophalen! Het spreekt voor zich dat er ook aan de innerlijke mens wordt gedacht en er zodoende volop keus zal zijn wat eten en drinken betreft. Ook is er uiteraard weer merchandise verkrijgbaar, is er een Metal Markt plus Festival Fair en in samenwerking met Metalfan.nl worden er signeersessies georganiseerd. Aangepaste informatie over campings in de buurt vind je op onze website.
Voor alle informatie over het festival en kaartverkoop: www.fortarock.nl.
FortaRock 2019, Goffertpark, Nijmegen
Zaterdag 1 juni: Behemoth, Children of Bodom, Amorphis, Bloodbath, Atreyu, Cult of Luna, Enslaved, Myrkur, Uncle Acid And The Deadbeats, Ne Obliviscaris, Monolord, God Mother, Ploegendienst, X Raiders, JC Thomaz & The Missing Slippers, Laster, Anneke van Giersbergen (Q&A) en Batwölf.
Zondag 2 juni: Amon Amarth, Hammerfall, Animals as Leaders, Katatonia, Symphony X, Kadavar, Batushka, Gloryhammer, Decapitated, Intervals, Allegaeon, Savage Messiah, Monomyth, Komatsu, Temple Fang en Rhinorhino.
Tickets en kaartverkoop
Combi-tickets: € 80 (excl. €5 servicekosten)
Dagtickets (zowel zaterdag als zondag): € 45 (excl. €5 servicekosten)

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00