Home » Lola Black – Nothing's Gonna Be Alright

Lola Black – Nothing's Gonna Be Alright

door Edwin Knip
144 views 2 minuten leestijd

Het nieuwste album van de band die een paar jaar geleden de titel Beste Band van Denver ontving.
Lola Black en haar band timmeren al een paar jaar aan de weg en hebben ondertussen hun live status wel bewezen. Het aantal albums dat tot nu toe is afgeleverd, heeft gezorgd voor lovende kritieken. Het nieuwe album is gedurende 2017 geschreven en opgenomen onder leiding van producer Bob Marlette (Alice Cooper, Rob Zombie). Mede door een sponsordeal met Jagermeister weet de band op diverse grote festivals terecht te komen.
Het nieuwste album bevat tien nummers die samen goed zijn voor een kleine veertig minuten muziek. Melodieuze rock met stevig gitaarwerk. Het artwork van het album belooft niet veel goeds en hier sluiten een aantal titels goed bij aan. Wat te denken van How To Say Goodbye, I’d Rather Die of Brand New :Hole. Het belooft niet echt een vrolijk album te worden.
A Reason To Believe is het openingsnummer waarin elektronica en donkere gitaar riffs zorgen voor de muzikale omlijsting. De vocalen van Black zorgen er voor dat het geen duister, donker nummer wordt. In het volgende nummer All In wordt het wat steviger en agressiever waarna Brand New Hole een nummer blijkt te zijn dat een erg pakkende melodie heeft in de refreinen. Hot Enough begint met een lekkere stevige gitaarpartij waarna het nummer aangevuld wordt met de stevige vocalen van Black.
De nummers zijn een sterke mix van stevig gitaarwerk, harde drums en pakkende koortjes. De band maakt een gedegen indruk en de totale optelsom voor dit album zorgt dan ook dat er een ruim voldoende uitkomt. Dit is hardrock met een uitroepteken, zonder enige moeite.

Kijk ook eens naar

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00